Založ si blog

Aké sú reálne problémy v tejto krajine ?

Nie som moc rád pokiaľ musím rozoberať politiku, s vlastných skúsenosti viem, že tieto diskusie nekončia väčšinou v dobrej nálade. Všimol som si, že ľudia nedokážu pri politike nejakým spôsobom logicky argumentovať to, prečo sa rozhodli voliť danú stranu, alebo daného politika. Je to skôr vec sympatií.

Udivuje ma hlavne fakt, že politické strany a občania riešia absolútne nepodstatné problémy, akými sú napr. to, či budeme uznávať registrované partnerstvá a podobne. PROSIM ? Toto sú naozaj reálne problémy našej spoločnosti ? Myslím, že nie…. Realita sú zdevastované cesty a nedokončené diaľnice, omeškané vlaky, ktoré majú veľmi vysokú šancu, že po ceste zhoria a samozrejme nesmieme zabudnúť na zdravotníctvo a školstvo, ktoré je v katastrofálnom stave.

Môže za to jedna strana, ktorá je už je veľmi dlho pri moci ? Pravdepodobne áno…

Moji rovesníci, kamaráti a známi…. veľa z nich to už vzdalo a radšej odišlo do zahraničia a pravdu povediac väčšina z nich žije oveľa lepší a pozitívnejší život. Ja to stále nevzdávam a bojujem o to aby som sa mal v živote lepšie. Preto verím, že sa občania tejto krajiny začnú zaujímať o reálne problémy, ktoré nás každodenne obklopujú a nie na „umelo vytvorené“ problémy, ktoré majú za úlohu odvádzať našu pozornosť.

Správne alebo nesprávne hospodárenie ?

08.05.2019

Nemusím moc rozpitvávať Slovenské lesy a ich stav, sme svedkami katastrofálneho hospodárenia, po ktorom ostáva iba spúšť. Ako hospodárime so stromami alebo rôznymi inými rastlinami v našich domovoch je viac menej len a len naša vec, mesto alebo obec, musí taktiež hospodáriť so svojimi pozemkami tak aby vyzerali pekne a hlavne aby bolo všade bezpečne. Práve preto sa teraz [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3350x
Priemerná čítanosť článkov: 1675x

Autor blogu

Kategórie